De winkelwagen is leeg

Holland Energy House op Hannover Messe

FME energy paviljoen

Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. Het afgelopen jaar trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in Hal 27, Energy Generation and Storage.

Nederland Partnerland
Nu Nederland in 2014 de eer ten beurt valt Partnerland van Hannover Messe te zijn, zullen er tal van extra activiteiten worden georganiseerd en willen wij de extra publiciteit en aandacht ten volle gaan benutten. Er is een groot nationaal Holland paviljoen, waar tal van activiteiten zullen plaatsvinden. Ook zullen verschillende ministers de beurs bezoeken.

Ons Holland Energy House heeft naast een collectieve ruimte met een bargedeelte en catering, ruimte voor deelnemers om zich te presenteren. Vanuit deze eilandstand, dat zorgt voor een open representatieve uitstraling, zullen wij activiteiten organiseren alsmede aanhaken bij de activiteiten die met Holland Partnerland te maken hebben.

Contacten op hoog niveau
Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Op de Energie vakbeurs op Hannover Messe is de hele waardeketen uit de energiesector aanwezig - van energieopwekking, levering en opslag tot en met transmissie en distributie aan smart grids. Voor de editie 2014 is een goede locatie in hal 27 gevonden, in de loop van de bezoekers.

Deelnamekosten
Holland Energy House heeft een optie genomen op 150m² in hal 27. De kosten voor deelname bedragen € 795,- per m². Deze prijs is een all-in prijs want inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemers bijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Energy House. De minimale stand grootte is 6m².

Extra promotionele activiteiten
De extra promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening. Voor incubators en startende ondernemingen voor wie een gewone deelname nu nog niet mogelijk is, zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Inschrijving
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Energy House in hal 27 op de Hannover Messe, vul dan het deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk 1 december 2013. Het deelnameformulier graag terug sturen naar: E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. Lees ook de annuleringsvoorwaarden.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaande aan de beurs zal een deelnemersvergadering plaatsvinden. Na de deelnemersvergadering ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie
Lees meer informatie over de Energie vakbeurs als onderdeel van de Hannover Messe
Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:
- Rogier Blokdijk, Business Development Manager T (079) 353 12 95, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ingrid Kerklaan, projectmanager, T (079) 353 12 84, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier voor meer informatie over de HANNOVER MESSE 2014.