De winkelwagen is leeg

Paviljoen Industriële Automatisering en Aandrijftechniek

paviljoen IA

In het hart van de HANNOVER MESSE willen wij dit jaar een paviljoen organiseren voor bedrijven werkzaam in de industriële automatisering en aandrijftechniek. Omdat Nederland dit jaar tot partnerland is verkozen bestaan er bijzondere condities van AgentschapNL en de Deutsche Messe AG voor Nederlandse deelnemers aan Nederlandse paviljoens. Door deze gunstige condities bedragen de kosten voor deelname € 595,- per m² excl. BTW. Dit bedrag is inclusief standhuur, standbouw, catering, elektra en promotionele activiteiten. U beschikt tevens over een ruime Holland Lounge, waar u met relaties kunt overleggen. Kortom, een volledig aanbod, waarbij wij alle zaken voor u geregeld hebben. Het paviljoen is gelokaliseerd in hal 17 op een toplocatie, zie onderstaande afbeelding. Het paviljoen vindt doorgang bij 6 deelnemers of meer.

Als deelnemer van het Holland paviljoen Industriële Automatisering geniet u van optimale exposure. Zo wordt de stand voorzien van de speciale Holland branding welke duidelijk herkenbaar zal zijn bij alle Nederlandse paviljoens. Tevens wordt er een speciale oranje route uitgestippeld langs alle Holland paviljoens zodat het voor iedere bezoeker duidelijk is waar men Hollandse topkwaliteit kan vinden.

IA paviljoen locatie

Meer weten?

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor een deelname aan zeer speciale editie van HANNOVER MESSE 2014. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0) 184 69 30 50 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor meer informatie over de HANNOVER MESSE 2014.