De winkelwagen is leeg

Match & Meet

leadmanagement

De Deutsche Messe AG biedt een uitstekende tool om uw netwerk uit te breiden, namelijk Match & Meet. U kunt voor, tijdens en na de show gebruiken van deze tool en heeft dus 365 dagen per jaar toegang tot het netwerk van de Deutsche Messe.


Korte omschijving

Match & Meet is een online database dat leveranciers en potentiële klanten met elkaar matcht op basis van hun profielen. Het is een relatief goedkope tool om gemakkelijk nieuwe contacten te vinden en afspraken mee te maken.


Wat zijn de voordelen?

Door gebruik te maken van Match & Meet kunt u zich optimaal voorbereiden op van uw beursdeelname. Maak afspraken in een online agenda met interessante contacten, zo weet u voorafgaand aan de beurs al wie u kunt verwachten. U zorgt er tevens voor dat u niet alleen nieuwe contacten kunt vinden, maar ook dat u gevonden kunt worden door potentiële contacten.


Hoe werkt het?

U kunt zich via het OBS systeem aanmelden voor Match & Meet. U vindt Match & Meet bij "services" onder het kopje "managing your leads". Neem de tijd (ong.30 min) om uw profiel goed in te vullen. Hoe meer details, hoe beter de match. Bekijk de uitkomsten en maak contact.

Match & Meet flyer
Match & Meet prijzen
Match & Meet FAQ
Match & Meet handleiding

Klik hier voor de HANNOVER MESSE beurspagina.