De winkelwagen is leeg

Holland Energy House op Hannover Messe 2015

FME energy paviljoen

Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen

Afgelopen editie heeft het FME voor het eerst het Holland Energy House georganiseerd in hal 27, Energy Generation and Storage. Wegens groot succes en veel belangstelling presenteert het FME ook aankomende editie het Holland Enery House op de Hannover Messe. Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Op de Energie vakbeurs op Hannover Messe is de hele waardeketen uit de energiesector aanwezig van energieopwekking, levering en opslag tot en met transmissie en distributie aan smart grids. Voor de editie 2015 is een goede locatie in hal 27 gevonden, in de loop van de bezoekers.

 

Meer informatie
Lees meer informatie over de Energie vakbeurs als onderdeel van de Hannover Messe
Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:
- Rogier Blokdijk, Business Development Manager T (079) 353 12 95, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Ingrid Kerklaan, projectmanager, T (079) 353 12 84, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over de HANNOVER MESSE 2014.