De winkelwagen is leeg

Paviljoen Holland Automation op HANNOVER MESSE 2015

Hannover Consultancy 1

Na de succesvolle deelname in 2014 organiseert Hannover Consultancy wederom een paviljoen voor bedrijven werkzaam in de automatisering, aandrijftechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de Hannover Messe, de grootste industriële  vakbeurs ter wereld, zonder rompslomp en zorgen. In het Holland Automation House is alles voor u al geregeld. U hoeft alleen maar met uw producten of diensten af te reizen naar Hannover. Standbouw, inrichting, elektriciteit, water, catering en promotionele activiteiten: aan alles is gedacht. Ook kunnen wij voor u bemiddelen indien u op zoekt bent naar een gunstige hotelkamer.

Naast uw eigen expositieruimte beschikt u tevens over een ruim gemeenschappelijk loungegedeelte, waar u en uw relaties gebruik van kunnen maken. Het paviljoen is gelokaliseerd in hal 23 op een toplocatie. Het paviljoen vindt doorgang bij 6 deelnemers of meer.

Als deelnemer van het Holland Automation House geniet u van optimale exposure en een professionele uitstraling. Tevens wordt er een speciale oranje route uitgestippeld langs alle Nederlandse paviljoens en bedrijven zodat het voor iedere bezoeker duidelijk is waar men Hollandse topkwaliteit kan vinden.

U kunt al deelnemen vanaf 9 vierkante meter. Dit complete aanbod bieden wij aan voor € 720,- per m² excl. BTW.

 

Let op: Tot 31 december kunt u via het RVO gebruik maken van een missievoucher ter waarde van 1500 euro voor deze beursdeelname. Bekijk hier of u in aanmerking komt voor deze voucher.  

 

Contact
Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor een deelname aan dit paviljoen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0) 184 69 30 50 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik hier voor de HANNOVER MESSE beurspagina.