De winkelwagen is leeg

Innovations@DOMOTEX 2015

innovationsdomotex


Vandaag op de DOMOTEX, morgen in woonruimten en gebouwen over de hele wereld. Met Innovations@DOMOTEX plaatst de wereldbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen de trends van de toekomst in het middelpunt. Het concept biedt de op de DOMOTEX exposerende bedrijven de mogelijkheid om hun product- en designhoogtepunten speciale beursgedeelten te presenteren.

Exposeert u op de DOMOTEX 2015?
Tot woensdag 1 oktober a.s is het mogelijk u aan te melden voor Innovations@DOMOTEX.

Wat is Innovations@DOMOTEX:
Op Innovations@DOMOTEX worden innovaties extra uitgelicht en wordt er voor, tijdens en na de show uitgebreid aandacht aan besteed. Zo komt er bijvoorbeeld een speciale gids die bezoekers uitgebreid langs de innovaties leidt en de stands van bedrijven die aan innovations@DOMOTEX meedoen. Er zal veel media-aandacht zijn en Innovations@DOMOTEX wordt door de Messe zelf meegenomen worden in alle media-uitingen die ze doen. De tentoongestelde innovaties worden voorzien van de exposantennaam, productnaam en standnummer voor de bezoekers. Kortom een extra exposure en reclame voor jullie innovatie(s) en bedrijf.

Waar vindt het plaats:
Op speciale uitgelichte locaties in de hallen 6, 9 en 17.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden via http://media.domotex.de. De inloggegevens heeft u reeds in juli ontvangen van het DOMOTEX team. Om een product aan te melden is gedetaileerde productinformatie en minimaal 2 foto's benodigd. Het product wordt vervolgens bekeken door een panel van onafhankelijke experts en de beste innovaties worden uitgekozen om zich te presenteren op innovations@DOMOTEX.

Kosten?
Deelname aan Innovations@DOMOTEX zijn voor exposanten kosteloos.

Klik hier voor de Brochure.
Klik hier voor meer informatie over de DOMOTEX Hannover.