De winkelwagen is leeg


Micromobility Expo

Micromobility Expo
27-08-2020 - 29-08-2020

Micromobility Expo, bestaand uit een forum, expo en test track, presenteert een breed scala aan onderwerpen op het gebied van micromobiliteit. Fabrikanten, leveranciers, importeurs en dienstverleners van lichte elektrische voertuigen voor personen- en vrachtverkeer zullen hun nieuwste innovaties meenemen naar Hannover. Het aanbod varieert van monowheels tot Segways, elektrische fietsen en e-bikes/cargo bikes, e-scooters, e-scooters, e-scooters en lichte bedrijfsvoertuigen.

Op het forum kunnen micromobiliteitsexperts, gebruikers uit het bedrijfsleven en overheden de nieuwste innovaties, voorbeelden van huidige best practices en oplossingen bespreken. Het doelpubliek van de Micromobility Expo bestaat uit professionals van gemeentelijke en stedelijke overheden, stedenbouwkundige diensten en toeristische informatiecentra. De beurs richt zich ook op wetgevers, commerciële inkopers, dealers, logistieke bedrijven, wagenparkbeheerders, stationsbeheerders, reparatie- en onderhoudswerkplaatsen, verplegings- en thuiszorgdiensten en consumenten.

Beursthema's
De expo zal drie hoofdthema's behandelen: microvoertuigen, mobiliteitsinfrastructuur en mobiliteitsdiensten. Op het gebied van microvoertuigen zullen displays van fabrikanten, leveranciers van onderdelen, importeurs en dienstverleners in de sector van de lichte personen- en vrachtauto's te zien zijn.

Op het testparcours (op het openluchtterrein en in de paviljoens) kunnen bezoekende professionals en eindgebruikers een reeks microvoertuigen meenemen voor een proefrit.


DOET LEV-collectief | micromobility expo 2020

DOET initieert een Light Electric Vehicle-collectief. Als deelnemer profiteer je van een turn-key stand met gezamenlijke branding. DOET en Hannover Consultancy BV ondersteunen in de voorbereiding, deelname aan de programmering en het optimaal benutten van de expo, het forum en de testtrack.

pdfDownload hier de factsheet over het DOET LEV-Collectief


Exposeren

pdfMicromobility Expo 2020 | Beursplattegrond
pdfMicromobility Expo 2020 | Deelnamevoorwaarden en prijzen
pdfMicromobility Expo 2020 | Beursinformatie
pdfMicromobility Expo 2020 | Overzicht exposanten 2019


Officiële website

Bezoek de officiële website
Beursfoto's

Beurslocatie

Tags: Micromobility