De winkelwagen is leeg


CeMAT EURASIA

CeMAT EURASIA
10-03-2021 - 13-03-2021

Gelegen tussen Azië, Europa en het Midden-Oosten, brengt CeMAT EURASIA fabrikanten en afnemers samen op een zeer strategische plek in de wereld.

De industrie is meer een netwerk dan ooit. De vraag naar innovatieve ideeën en producten is ook in de logistiek sterk. De focus van CeMAT EURASIA ligt dan ook sterk op innovatie.

Exposanten uit de hele wereld aanwezig om hun innovatieve logistieke systemen, kranen en heftrucks, verpakking technologieën, rekken systemen, logistiek IT en elektronische , hydraulische en pneumatische oplossingen in intralogistiek te tonen. Afgelopen editie bezochten 78.000 bezoekers en presenteerden 1.600 exposanten uit 41 landen zich op de beurs.

WIN EURAZIA: Topbeurzen samen onder één dak.
WIN Eurazië Automation is het belangrijkste evenement voor de maakindustrie in de Euraziatische regio en brengt 4 vlaggenschip vakbeurzen samen onder één dak. Dit zijn Automation, Electrotech, Hydraulic Pnemuatic en Materials Handeling. Het stelt exposanten in de gelegenheid om hun producten aan een breed publiek te presenteren en voordeel te halen uit de synergie van deze 4 verschillende industriële beurzen.

WIN euroasia50x50  Otomasyon logo  Electrotech logo  Hydraulic Pneumatic logo  cemat eurasia 346 thumbnail retina

CeMAT Worldwide
De CeMAT beurzen geven de internationale handel op het gebied van intralogistiek en supply chain management een absolute boost. Bekijk hier een overzicht van alle CeMAT beurzen.


Links

De laatste nieuwsberichten vindt u hier.


Officiële website

Bezoek de officiële website
Nieuwsbrief

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief
Beursfoto's

Beurslocatie