De winkelwagen is leeg

Uitnodiging persconferentie HANNOVER MESSE 2014

Hannvover Messe vlag v2

In 2014 is Nederland het officiële Partnerland van de Hannover Messe, de belangrijkste en grootste industrie-beurs ter wereld. Afgelopen editie telde de beurs 6.550 exposanten uit meer dan 60 landen en begroette meer dan 220.000 bezoekers. Met het hoofdthema ‘Integrated Industry, next steps’ zullen van 7 t/m 11 april 2014 8 vakbeurzen onder de volgende hoofdthema’s plaatsvinden:
• Industrial Automation
• Research & Technology
• Industrial Supply
• Energy

Gastsprekers
Gastsprekers op 8 januari zijn Vice-President Hannover Messe, de heer Marc Siemering, CEO NTS Group, de heer Marc Hendrikse, Manager FME Internationaal Ondernemen, de heer Micha van Lin, Directeur Topsectoren en Industriebeleid Ministerie van Economische Zaken, de heer Guido Landheer, Directeur Sales & Business Management Bosch Rexroth, de heer Lucas Wintjes. Daarnaast zal de organisatie van de Hannover Messe en tevens gastheer, de heer Victor Koppelaar een presentatie geven over de bijzondere kansen die het Partnerland biedt voor exposanten, instellingen en sectoren.

Netwerken
Wij nodigen tevens de organisatoren van de diverse paviljoens/ events uit. Na de persconferentie heeft u de gelegenheid om nader met hen kennis te maken.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 januari 2014, vanaf 11.00 uur, in de Orange Rooms 5 en 6 van Hilton Amsterdam, Apollolaan138 te Amsterdam. Let op: maak gebruik van de C&E Centre Entrance gelegen aan de rechterzijde van de Hotel Entrance.

We vernemen graag uiterlijk 18 december of u in de gelegenheid bent op 8 januari aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden door middel van onderstaande aanmeldbutton.

Met vriendelijke groeten,
Hannover Consultancy B.V. 

 

aanmeldknop persconferentie

 

Programma Persconferentie HANNOVER MESSE, 8 januari 2014

11.00   Ontvangst met koffie/thee
 
11.30   Aanvang persbijeenkomst Welkomstwoord,  Victor Koppelaar, Directeur Hannover Consultancy
 
11.40   Introductie Hannover Messe,  Marc  Siemering, Vice-President Hannover Messe
 
11.55   Belang Nederlandse Industrie Holland Partnerland, Marc Hendrikse, CEO NTS Group
 
12.10   Topsectoren en Hannover Messe, Guido Landheer, Directeur Topsectoren en Industriebeleid  Ministerie van Economische Zaken
 
12.25   Groeppaviljoens en speciale fora, Micha van Lin,  Manager FME Internationaal       Ondernemen en Victor Koppelaar, Directeur Hannover Consultancy
 
12.40   Presentatie Bosch Rexroth, Lucas Wintjes, Directeur Sales & Business Management Bosch Rexroth
 
12.50   Gelegenheid voor foto’s en persvragen
 
14.00   Netwerkgelegenheid in Foyer met fingerfood en dranken

Klik hier voor meer informatie over de HANNOVER MESSE 2014.