De winkelwagen is leeg

Over Global Fairs Nederland

Global Fairs Nederland helpt Nederlandse bedrijven succesvol te zijn op buitenlandse markten. Sinds 1998 vertegenwoordigen wij diverse toonaangevende organisatoren van handelsvakbeurzen; waaronder Deutsche Messe AG, VDA en VDW. Ons evenementenportfolio bevat internationale vakbeurzen als HANNOVER MESSE, LABVOLUTION, didacta, DOMOTEX, INTERSCHUTZ, LIGNA, IAA Commercial Vehicles en EMO. Deze vinden wereldwijd plaats, met edities in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Het is belangrijk om een beursdeelname optimaal te benutten. Een beurs geldt als een zeer effectieve manier om uw bedrijf te presenteren en is voor commerciële doeleinden uitermate geschikt – of u nu startup bent en nieuwe leads wilt creëren, of gevestigde naam die voet aan de grond wenst te krijgen in snelgroeiende buitenlandse markten.

Deelnemen aan een beurs is één, maar succes behalen is twee. U bereikt uw doelstellingen met de keuze voor de juiste vakbeurs, een goede voorbereiding en het benutten van de beschikbare tools. Met regelmaat constateren wij dat ook ervaren exposanten de aangeboden opties niet benutten. Zonde, want vaak zijn deze opties kosteloos of standaard inbegrepen in uw beurspakket.

Deelnemen aan buitenlandse beurzen
Global Fairs Nederland begeleidt en informeert Nederlandse exposanten, bezoekers en pers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan internationale experts. Voor, tijdens én na de vakbeurs zijn wij uw aanspreekpunt voor de wereldwijde vakbeurzen van Deutsche Messe AG, VDA en VDW.

Bent u klaar om buitenlandse markten te betreden? Neem dan contact met ons op of bekijk hier ons beurzenoverzicht.

 


Victor Koppelaar

 

 

Victor Koppelaar
Managing Director

linkedinDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terry van den Berg

  

 

Terry van den Berg
Senior Marketing Executive

linkedinE mail

Stefan Stolk

  

 

Stefan Stolk
Marketing Executive

linkedinE mail