De winkelwagen is leeg

Partners van Global Fairs Nederland

multiplikatoren content image position right left

Als Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe hebben wij dagelijks contact met bedrijven, organisaties en personen uit uiteenlopende vakgebieden. Of het nu gaat om beursdeelname of beursbezoek. Wij geven graag tips hoe u een beursdeelname of beursbezoek kunt aanpakken. Vaak maken wij ook gebruik van partners, die ons op uiteenlopende vakgebieden bijstaan. Partners met wie wij een langdurige relatie hebben en die u als exposant of beursbezoeker een meerwaarde geven. Indien gewenst kunnen wij u bijvoorbeeld in contact brengen met diverse partijen en geven wij tips over reizen naar en hotels in Hannover. Op deze manier maken wij het bezoeken van de beurzen van de Deutsche Messe extra gemakkelijk een efficiënt.

Waarom?
Wij vinden het belangrijk dat vakbezoekers hun beurs weten te bereiken, kennis wordt vergroot en zodoende internationale handel en samenwerking wordt bevorderd.

Onze Partners:

TradeFairs.nl
Trade Fairs nl ORIGINEEL

 

TradeFairs.nl is specialist in het organiseren van compleet verzorgde vliegreizen vanaf Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of Brussel naar internationale vakbeurzen (inclusief transfers, reisbegeleiding, alle luchthavenbelastingen, eventueel entreekaart). Naar een aantal beurzen zoals de Hannover Messe in Hannover en de Meubelbeurs in Milaan én naar beurzen buiten Europa, bieden wij ook meerdaagse arrangementen met vluchten hotel, lokaal vervoer en reisbegeleiding. De vertrektijden zijn aangepast aan de openingsuren van de beurs. U heeft dus een complete beursdag tot uw beschikking. Omdat u uitsluitend met branchegenoten reist kunt u tijdens de vlucht al netwerken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.